Onze dienstverlening

CJV Administratie is van alle boekhoudkundige markten thuis: salarisadministratie, loonadministratie, financiële administratie, aangifte BTW, loonheffing, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en belastingaangiftes...

Het team van CJV administratie weet er raad mee. Daarnaast zijn wij fiscaal & financieel adviseurs met ondernemerservaring.

Advies en Begeleiding

U kent uw bedrijf als geen ander. Daarom houdt u ten alle tijden de leiding wanneer het gaat om onze dienstverlening. Tegelijkertijd wilt u bezig zijn met het werken aan en in uw bedrijf. Het bijhouden van de financiële administratie en het voorbereiden van (belasting) aangifte zijn hierbij waarschijnlijk niet uw eerste prioriteit.

Wij nemen u deze zorg uit handen. In uw eigen dossier kunt u dagelijks de actuele situatie zien. Daarmee heeft u de middelen in handen om direct in te spelen op onverwachte omstandigheden. Daarnaast houden wij voor u de wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving in de gaten. Zeker waar het uw salarisadministratie betreft.

Ten slotte zijn er momenten waarop u er niet aan moet denken om u bezig te houden met administratie. Overlijden is daar een goed voorbeeld van. De afwikkeling van de administratie van een overledene is een ingewikkelde. En daar staat uw hoofd helemaal niet naar. Juist dan staan wij u bij met raad en daad zodat u aandacht heeft voor uw dierbaren.

Direct een hulpvraag?

Goed (financieel) advies staat of valt met kennis. Zoekt u hulp bij uw administratie?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.